Vent venligst..

Erhvervskort

Gør togkortet skattefrit
Et skattefrit ErhvervsKort er et helt almindeligt pendlerkort til bus, tog og metro, som kan blive skattefrit. Det er nemlig muligt at trække pendlerkortets pris fra bruttolønnen, så medarbejderen ikke betaler skat af beløbet.


Fordele for medarbejderen:
  • Spar op til 3.047 kr. om året på din daglige transport
  • Brug din rejsetid til afslapning eller til arbejde (– Du kan også logge dig på internettet i S-toget )
  • Slip for at forny dit kort – og få det leveret direkte til din arbejdsplads
Fordele for virksomheden:
  • Det koster ikke noget at give medarbejderne skattefrit pendlerkort
  • Med et attraktivt personalegode kan I fastholde og tiltrække medarbejdere
  • I får en grønnere virksomhedsprofil ved at vælge miljørigtig transport
  • Tilfredse medarbejdere kan ses på bundlinjen
  • Godt alternativ / supplement til firmabil og brobizz

Hvad er skattefrit ErhvervsKort?
Skattefrit ErhvervsKort er resultatet af en ændring i skattelovgivningen. Derfor kan vi tilbyde det almindelige pendlerkort med en betydelig årlig besparelse i forhold til normalprisen. Princippet bag ordningen er, at din virksomhed fratrækker pendlerkortets pris i bruttolønnen. På den måde bliver pendlerkortet skattefrit for den enkelte medarbejder – og du kan tilbyde et attraktivt personalegode, uden at det koster dig noget.

Nem administration for din virksomhed
Skattefrit ErhvervsKort er nemt at administrere. Vi implementerer et færdigt set-up i din virksomhed, så det er nemt for dig at tilbyde dine medarbejdere billigere transport. Vi stiller tillige alle de nødvendige materialer til rådighed, så du kan informere dine medarbejdere om skattefrit ErhvervsKort. Vores salgskonsulenter kommer også gerne på besøg.

Betaling af skattefrit ErhvervsKort
Din virksomhed modtager en faktura samtidig med leveringen af de bestilte skattefri ErhvervsKort. Herefter fratrækker I automatisk pendlerkortets pris i den enkelte medarbejders bruttoløn hver måned. Vi leverer gerne en løntræksfil, såfremt dette ønskes.

Hvor lang tid er det skattefrie pendlerkort gyldigt?
DSB Erhvervskort gælder for et helt år ad gangen. Togkortet gælder fra den 1. i en given måned. Når gyldighedsperioden for et skattefrit ErhvervsKort udløber, sender vi automatisk et nyt kort til din virksomhed.

Sådan ser regnestykket ud for dine medarbejdere
Har en medarbejder mindre end 24 kilometer, har vedkommende ikke noget fradrag og betaler den fulde pris for sin transport. I den situation vil ErhvervsKortet være en ubetinget fordel.

Alle, der dagligt har mere end i alt 24 kilometer til og fra arbejde, har automatisk et befordringsfradrag. Og det gælder uanset, hvilket transportmiddel de anvender. Disse medarbejdere skal derfor vurdere, hvad der bedst kan betale sig for dem. Er det befordringsfradraget eller et skattefrit ErhvervsKort til tog og bus? Som en tommelfingerregel kan et ErhvervsKort betale sig for alle, der har op til 35 km hver vej til og fra arbejde.

Lav aftale nu

Klik her for at komme i gang med din bestilling

Tilmeld

DSB Workplus, Telegade 2, 2630 Taastrup, Telefon 70 13 14 16