Vent venligst..

Virksomhedskort

Få firmabetalt pendlerkort som personalegode

Et VirksomhedKort er et firmabetalt pendlerkort og dermed et attraktivt personalegode. Medarbejderne sparer penge, miljøet bliver sparet for CO2, og virksomheden får tilfredse medarbejdere.

Fordele for virksomheden:

  • Kan tilbyde attraktivt personalegode
  • Det er nemt at administrere
  • Får glade medarbejdere og en grønnere virksomhedsprofil
  • Kan reducere behov for parkeringspladser

Fordele for medarbejderen:

  • Stor økonomisk besparelse
  • Kan arbejde eller lade op i toget

Derfor giver et firmabetalt pendlerkort glade medarbejdere
Et VirksomhedsKort er et attraktivt personalegode, hvor virksomheden betaler medarbejderens pendlerkort. For dig, der allerede tager toget, er det en meget konkret økonomisk fordel. Og for dig, der er vant til at tage bilen, er der mange fordele ud over de økonomiske. I stedet for at stresse i trafikken kan du komme helt afslappet til og fra arbejde med toget. Måske vil du læse avis eller sende en e-mail. Uanset hvad, så er det nemt, mens du bliver kørt til og fra arbejde med tog og bus.

Hvad med skatten?
Ligningsrådet har i en bindende forhåndsbesked – offentliggjort som SKM 2004.343 – afgjort, at ansatte, der undlader at tage befordringsfradrag, ikke bliver beskattet af arbejdsgiverbetalt kort til bus eller tog, når kortet er til transport mellem hjem og arbejde. Du bliver derfor ikke beskattet af dit firmabetalte pendlerkort, hvis du har sagt nej tak til dit almindelige befordringsfradrag.

Lav aftale nu

Klik her for at komme i gang med din bestilling

Tilmeld

DSB Workplus, Telegade 2, 2630 Taastrup, Telefon 70 13 14 16